Ο Ντόμινικ Τζέιμς βλέπει τον Άρη να συνέρχεται κι απέδωσε το ένσημα στον Βαγγέλη Αλεξανδρή για τη δουλειά που κάνει και την πίστη στις δυνατότητες των παικτών.
«Κάνουμε πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις κι αξίζουν πραγματικά "συγχαρητήρια" στον κόουτς. Κάνουμε πολύ καλή δουλειά κι αυτό φαίνεται και στο γήπεδο. Είμαστε ενωμένοι. Δουλεύουμε σκληρά κι ο προπονητής μάς πιστεύει κάτι που είναι πολύ σημαντικό» είπε αρχικά και πρόσθεσε για τη συνέχεια:
«Έχουμε δύο σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας. Το πρώτο είναι με την Ρουντούπις και μετά το τοπικό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θα τα δώσουμε όλα και στα δύο ματς, όμως, αυτή τη στιγμή πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το παιχνίδι με την Ρουντούπις. Κοιτάμε ένα-ένα τα ματς και θέλουμε να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά».
Αναφερόμενος στη δική του απόδοση, σχολίασε: «Σήμερα μπορεί να μην σκόραρα πολλούς πόντους, όμως, ειλικρινά αυτό δεν με νοιάζει καθόλου. Είμαι παίκτης της ομάδας κι όπως είχα πει και στο παρελθόν δεν με νοιάζει αν σκοράρω ή όχι, αλλά να νικά η ομάδα. Είμαι πλέι μέικερ και προσπαθώ να κάνω όσο το δυνατόν καλύτερα την δουλειά μου και να νικά η ομάδα».